باربری در پونک ، اتوبار در پونک

باربری پونک ، اتوبار پونک : ارسال سرویس باربری مجهز و خدمات باربری بصورت 24 ساعته

باربری در پونک ، اتوبار در پونک

باربری پونک ، اتوبار پونک : ارسال سرویس باربری مجهز و خدمات باربری بصورت 24 ساعته

اصول اسباب کشی

9 توصیه که نشان می دهد اسباب کشی هم برای خودش اصولی دارد

از ایـن خـــانه تـــا آن خــــانــه!فصل گرما و تعطیلی مدارس، عموما فصل تغییر خانه خصوصا برای مستاجرهاست. شکی نیست که اسباب کشی مرحله بسیار پراسترس، وقت گیر و پرزحمتی است، اما با برنامه ریزی صحیح و رعایت زمان بندی برای هر یک از کارها می توان این فشار را تا جای ممکن کاهش داد؛ بنابراین به منظور انجام هر چه راحت تر، سریع تر و بدون خسارت آن و همچنین رفاه بیشتر خودتان در ادامه این مطلب به ارائه نکاتی می پردازیم که توجه به آن ها، شما را در انجام اسباب کشی یاری خواهد کرد.

باربری در پونک ، اتوبار در پونک


1-نقشه اولیه تهیه کنید

دانستن زمان دقیق اسباب کشی، مطمئن شدن از وصل بودن آب و برق و گاز در خانه جدید، مشخص کردن زمان نظافت خانه و... را حتما در فهرست کارهای قبل از جابه جایی بگنــجـــانیــد. با ورود به یک خانه جدید معمولا با مساحت و نقشه ای متفاوت روبه رو می شوید؛ بنابراین پیش از آغاز اسباب کشی نگاهی دقیق به شکل نقشه ساختمان بیندازید و مشخص کنید لوازم چگونه و کجا قرار است، چیده شود. در واقع با این کار یک نقشه اولیه برای فضای جدید تهیه کنید. اگر ابعاد دقیق فضا را دارید می توانید یک نقشه ساده و ابتدایی روی کاغذ بکشید تا بعدا بتوانید با محاسبه لوازم فعلی تناسب یا نداشتن تناسب آن ها با فضای خانه جدید خود را متوجه شوید.

2-فهرست کارهایتان را اولویت بندی کنید

در این مرحله فهرستی از کارهایی که باید انجام گیرد، با توجه به ترتیب و زمان بندی و همچنین لوازمی که باید جا به جا شود، روی کاغذ یادداشت کنید، سپس مرحله بسته بندی را آغاز کنید.

3-موارد مورد نیاز بسته بندی را تهیه کنید

برای بسته بندی به موارد زیر نیاز است: طناب، جعبه های ضخیم مقوایی در اندازه های مختلف، جعبه های پلاستیکی یا چوبی مخصوص میوه، پارچه، چسب نواری محکم و پهن، منگنه، برچسب، بند، پلاستیک های حباب دار مخصوص بسته بندی شکستنی ها، روزنامه های تاریخ گذشته، ماژیک درشت مشکی یا قرمز. البته پیش از بسته بندی، بهتر است لوازم را بشویید. هرچند این کار درباره ظروف مصرفی، لیوان ها، آینه، کریستال ها و امثال این ها باید در محل جدید نیز دوباره انجام گیرد.

4-نکات ایمنی بسته بندی را رعایت کنید

اگر جعبه های هر یک از لوازم شکستنی را هنوز نگه داشته اید، در مرحله بسته بندی، ابتدا آن ها را در لا به لای پارچه، روزنامه یا پلاستیک بپیچید سپس در داخل جعبه مخصوص شان قرار دهید. در غیر این صورت با بسته بندی محکم تر هر یک از آن ها به صورت جداگانه، در نهایت همه را در کنار هم در جعبه ای بزرگ با دقت بچینید. همچنین به هنگام چیدن لوازم، درون هر نوع جعبه ای به خصوص مقوایی، میزان تحمل وزن لوازم توسط جعبه و اتصالات آن را در نظر بگیرید تا در حین جابه جایی مشکلی پیش نیاید. (به منظور محکم تر کردن اتصالات جعبه مقوایی از چسب های نواری پهن استفاده کنید). برای حمل راحت تر و استحکام بیشتر جعبه ها، استفاده از طناب های ضخیم نیز بسیار مناسب است.

5-از محکم کردن کشوها غافل نشوید

داخل هر یک از کشوهای پاتختی و کمدها را تمیز کنید و لوازم داخل آن را داخل کیسه زباله بزرگ و ضخیمی قرار دهید. به منظور جلوگیری از ریختن لوازم به بیرون، در پلاستیک را با چسب محکم کنید.

6-حواس تان به گوشه های وسایل گوشه دار باشد

به هنگام اسباب کشی، وسایل چوبی دارای گوشه های زاویه دار مانند میزها، بیشتر در معرض صدمه قرار می گیرد بنابراین برای مراقبت و نگهداری از این قبیل لوازم چوبی، ابتدا روی زوایا را با پلاستیک حباب دار یا حتی پلاستیک ساده بپوشانید سپس لایه دیگری از مقوای ضخیم روی پوشش قبلی قرار دهید. همچنین اگر مبلمان شما دارای روکش پارچه ای است، به هنگام اسباب کشی همه مبل ها را با روکش مخصوص شان بپوشانید و سپس حمل کنید.

7-جعبه ها را بیش از حد سنگین نکنید

جعبه های بزرگ را تنها با کتاب و لوازم سنگینی مانند آن پر نکنید زیرا حمل آن برای باربران بسیار مشکل خواهد بود بنابراین نیمی از آن ها را با کتاب و نیمی دیگر را با خرده ریزهای دیگر پر کنید.

باربری پونک ، اتوبار پونک


8-بعضی وسایل را باید با ماشین شخصی جابه جا کنید

برای حمل لوازم صوتی و تصویری از جعبه های مخصوص آن ها یا یک جعبه دیگر با بسته بندی محکم در محل های حساس مانند شیشه تلویزیون یا مانیتور رایانه استفاده و در صورت امکان با وسیله نقلیه شخصی تان حمل کنید. لوازم ضروری را که در طول اسباب کشی و روزهای جابه جایی نیاز دارید در دسترس قرار دهید مانند پوشاک، لوازم بهداشتی و...

9-این آخرین توصیه را جدی بگیرید

به عنوان آخرین نکته هم توصیه می شود که پیش از اسباب کشی به محل جدید، آن جا را به طور کامل تمیز و سمپاشی کنید. به این ترتیب با وجود هر نوع حشره احتمالی مبارزه می شود.